T'apassionen els cotxes?

Els cotxes tenen ànima i passió, un tret identitari que el volem identificar sempre amb la nostra manera de ser

Volem que el nostre cotxe sigui el reflex de la nostra ànima, un vehicle amb personalitat pròpia que amb els anys es converteix en una amistat que perdura amb el temps. El nostre primer cotxe no té res a veure amb el cotxe que necessitem quan ens fem grans i quan comencem a formar una família.​​

​Passem de voler un cotxe de dimensions reduïdes, un utitlitari per a ús individual i per a trajectes curts, a voler un cotxe ampli i que ofereixi unes molt bones condicions per a viatges llargs; i amb un maleter suficientment gran com per acollir les maletes de 5 o 7 passatgers.

​De cotxes n'hi ha de moltes menes, de moltes formes i característiques, però només n'hi ha un que s'adapti al 100% a les nostres demandes del moment.

A continuació oferim una selecció de cotxes que destaquen per la seva comoditat i espais interiors, a banda del seu disseny exterior en línies amb les tendències del moment. A més a més, tots ells els trobaràs a concessionaris de la ciutat, on podràs gaudir de bon tracte i millor assessorament. 

El Gerard Lopez ens acosta una selecció de cotxes amb capacitat fins a 7 passatgers i ens descobreix les seves singularitats. 

X-Trail, la saga continua

X-Trail, línies musculoses i rodones

Garatge Ullés ens presenta el nou Nissan X-Trail com a substitut del tot-camí Qashqai+2 però deixant de banda les formes quadriculades i convertint-se en més urbà i versàtil. Aquest cotxe, de 4,64 metres de llarg, té una capacitat per a 5 o 7 persones depenent de les necessitats i disposa d’una segona fila de seients corredissa amb respatller inclinable.

La seva alçada i bona visibilitat el posicionen com un cotxe pensat per a fer kilòmetres amb família i equipatge, i per això ofereix un doble pis al maleter. El quadre de comandament recorda al seu predecessor però li afegeix materials tous, una gran pantalla central amb el sistema de connectivitat Nissan Connect i un quadre de rellotges amb una pantalla a color, per fer la navegació molt més senzilla i visual. 

Un cotxe amb art

Citroën Picasso C4 amb línies minimalistes

El Citroën C4 Picasso, presentat per Autos Vilarasau, és un monovolum minimalista i amb línies sòbries, amb un disseny dinàmic que trenca amb la imatge tradicional dels monovolumns. En el quadre de comandament s’hi pot trobar una pantalla tàctil i una altra de panoràmica que eviten la presència excessiva de botons.

Com la majoria de monovolums, el Citroën Picasso C4 té una postura de conducció elevada, els reglatges del volants són múltiples (de manera que la visibilitat és excel·lent) i les seients molt còmodes. A més a més, els tres seients posteriors són reclinables de forma individual. El maleter és molt ampli amb una gran boca d’accés, cosa que facilita la càrrega. És un cotxe fàcil de conduir i pensat per gaudir-lo amb família

Germà gran

BMW Serie 2 Gran Tourer, dimensions i acabats propis del segment Premium

Motor Munich presenta el BMW Sèrie 2 Gran Tourer, el primer monovolum de BMW amb set places. Aquesta marca ha sabut adaptar-se a la demanda del mercat, amb nous models de caire cada vegada més familiar. Per això mateix, BMW ha hagut d’allargar lleugerament les dimensions del seu predecessor, de la mateixa manera que l’alçada ha augmentat uns centímetres i el maleter és més gran i dóna més opcions a ampliar-se.

La consola central està presidida per una pantalla tàctil orientada al conductor amb un comandament giratori entre seients que permet controlar les funcions d’àudio i navegació. El seu principal escenari són les distàncies llargues, principalment autopistes, ja que no és sorollós, l’habitacle està ben aïllat és ampli i els acabats són perfectes.

Família treballadora

Ford Tourneo Courier, les dues cares d'una mateixa moneda

Talleres Roman, amb el Ford Tourneo Courier, ofereix una bona alternativa per a combinar la faceta de vehicle comercial entre setmana amb la d’un pràctic i versàtil monovolum familiar els caps de setmana, una dualitat cada vegada més de moda. L’estètica d’aquest vehicle és més atractiva que la dels anteriors i, a banda de destacar pel seu frontal elegant, destaca també per les portes posteriors corredisses, que ofereixen un accés més còmode a la part posterior.

És un vehicle del tot equipat per fer viatges, amb un munt de compartiments portaobjectes i consola a la part posterior i amb un suport específic per deixar el telèfon a la consola central. El maleter és molt ampli i incorpora una safata ajustable en altura que permet compartimentar la zona de càrrega. 

Mirant al futur amb seguretat

Volvo XC 90, seguretat i família pel teu dia a dia

El nou Volvo XC 90 (disponible a Autosaenz) destaca per ser el primer en estrenar la plataforma de construcció modular SPA. Manté la configuració interior dels seus anteriors donant cabuda a fins a 7 ocupants, amb tres files de seients tipus amfiteatre i la última ofereix l’opció d’amagar-se per deixar el fons de l’ampli maleter totalment pla. Tot i ser un vehicle molt gran, les seves sofisticades línies fan que no ho aparenti.

L’interior genera un ambient càlid i funcional, i la pell i els acabats en fusta li donen un toc luxós. La consola central s’ha substituït per una pantalla tàctil tipus tauleta des de la qual es pot configurar i manejar pràcticament totes les funcions del vehicle. El Volvo XC 90 està pensat per a fer viatges còmodes i segurs, ja que destaquen en gran manera els elements de seguretat innovadors i únics de Volvo

Més informació
 
Comentaris

Destaquem