contingut promocionat

 

Logo

 

 

La dislèxia i el seu impacte en el rendiment escolar

Sabies que les dificultats en la lecto-escriptura afecten a totes les assignatures?

La dislèxia és un trastorn d'aprenentatge de la lecto-escriptura, que afecta nens i nenes intel·ligents amb dificultats en tasques relacionades amb la lectura i l'escriptura.

Es tracta del trastorn d’aprenentatge més freqüent entre la població escolar i pot provocar diversos trastorns emocionals com baixa autoestima, depressió infantil, estrès, ansietat i pèrdua de motivació si no es diagnostica i reeduca adequadament.

Al Centre Aprenem estan especialitzats en el tractament de la dislèxia, i en les dificultats d’aprenentatge de la lecto-escriptura, a través de mètodes que permeten als alumnes millorar la seva mecànica i comprensió lectora; de manera que s’incrementa el seu rendiment en totes les assignatures, i ajuda a la prevenció de futurs fracassos escolars, a la integració dels nens amb dificultats i facilita l’accés en un futur al món laboral.

Banner Centre Aprenem

El procés de reeducació del Centre Aprenem s’articula en diverses etapes que contemplen des de l’assessorament gratuït als pares i la realització de proves diagnòstiques, en cas de ser necessàries, fins a la millora continua de l’alumnat a través de les sessions de reeducació en grups de dos alumnes, l’adaptació de materials i l’atenció individualitzada; mantenint una estreta col·laboració amb l’escola i sessions de seguiment trimestral amb els pares.

Ofereixen serveis de reeducació del llenguatge escrit, en llengua catalana i castellana, de nens en edats compreses entre els 7 i els 18 anys. Tanmateix ofereixen un descompte d’obertura del 20%, a les proves diagnòstiques, o a la primera quota mensual, a totes aquelles persones que estiguin interessades abans del 31 de desembre de 2018.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem