Vídeo: Mugendo Kids, l'art marcial que treballa l'autoestima dels infants

ESPAI PUBLICITARI. [Vídeo] Mugendo Kids té programes per a nens i nenes des de 3 anys fins a adults

Treballar l'autoestima i la seguretat dels infants són dos conceptes molt importants en el moment del seu desenvolupament com a persones.

Créixer com a persona amb uns valors basats en la disciplina, el respecte i l'autocontrol pot ser molt beneficiós.

I quan aquests conceptes són combinables amb la pràctica de l'esport, encara prenen més valor. Ja que l'exercici físic és un element bàsic en el dia a dia tant dels infants com dels adults.

Per això mateix, Mugendo Martial Arts desenvolupa un programa dedicat exclusivament als infants.

Mugendo Kids

Mugendo Kids és un programa reforçat per psicòlegs i pedagogs que estan presents en el dia a dia de l'activitat de l'infant.

A banda de l'exercici físic que es fa durant la classe, sempre basada en les arts marcials, el psicòleg i els tècnics del centre tenen un seguiment diari de l'alumne.

El comportament a casa, a l'escola, així com les fites a assolir són alguns dels aspectes que els pares d'alumnes i els professionals del centre intercanvien per aconseguir que el desenvolupament de l'infant sigui el millor possible.

Mugendo adults

A Mugendo Martial Arts, a més, hi ha programes per a totes les edats.

Amb una clara aposta per treballar la seguretat, la confiança, l'autoestima i l'autocontrol d'un mateix, aquesta art marcial es converteix en l'aliada perfecta per treure les millors potencialitats d'un mateix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem