Conesa posa noms i cognoms als càrrecs de confiança del Govern

Xavier Fornells (Serveis), Víctor Martinez (Territori) i Carlos Vivas (Economia) dirirgiran tres macrodepartaments

Aquest dilluns 11 de juliol s’aprovarà en un ple extraordinari el cartipàs del nou Govern i la llista de càrrecs de confiança que complementen les regidories en l’aspecte tècnic. L’alcaldessa, Mercè Conesa, va prometre reduir el nombre d’aquests alts càrrecs dels 19 que hi havia a l’anterior mandat fins a 14 o 15. A banda de la reducció, una altra novetat serà que hi haurà regidories sense la figura del cap d’àrea com passava abans. Així doncs, es crearan tres grans departaments (Economia, Territori i Serveis). Per sota, no se sabrà fins dilluns al Ple quants càrrecs intermitjos hi haurà.

Alguns dels noms ja confirmats són la gerent del consistori, Carme Oliver i el cap de gabinet d’alcaldia, càrrec que seguirà ocupant Ramon Luque. També repetirà Vanesa Hernández que va substituir Luque com a cap de premsa del consistori quan Mercè Conesa va ser nomenada alcaldessa el desembre del 2010.

Pel que fa els macrodepartament, ja se sap que Victor Martínez s’ocuparà de Territori i que Carlos Vivas (que va ser la mà dreta de Jordi Joly) continuarà a Economia amb el nou regidor Carles Brugaroles. La gran novetat és el nomenament de Xavier Fornells com a cap de l’àrea de Serveis. Fins ara Xavier Fornells era director de l’Organisme Autònom Municipal de Comunicació i Informació Ciutadana que gestiona el canal multimèdia públic d’informació local, Cugat.cat. L’alcaldessa de Sant Cugat també ha confirmat que el director de l’àrea d’esports serà, com el regidor Xavier Tizón, provinent del planter de CiU. Eloi Rovira, militant de la JNC, és actualment membre del departament de comunicació de la UE Sant Cugat. Per últim, Valentí Feixas, estarà al capdavant d’Educació però no de Joventut i Cultura com a l’anterior mandat i Joan Giordani també repetirà capitanejant l’urbanisme de la ciutat. Entre les baixes destaquen Àlex Martí (Mobilitat) i Sergi Cantó (Medi Ambient).

 
Comentaris

Destaquem