contingut promocionat
AMAT IMMOBILIARIS

A punt per a la 6a Taula d’Escriptors de Sant Cugat que organitza el TOT

L’edició d’aquest 2018 tindrà lloc el 14 d’abril i els autors locals signaran les seves novetats

El TOT Sant Cugat ha fet la recerca d’aquells autors santcugatencs que han publicat algun llibre posterior al 23 d’abril del 2017. Amb ells, prepara la Taula d’Escriptors de Sant Cugat amb l'objectiu de reunir el màxim nombre d’autors locals possibles en un mateix punt per vendre i signar llibres als lectors. Aquesta activitat difícilment es podria dur a terme durant la jornada de Sant Jordi per problemes d’agenda dels mateixos escriptors.

Per aquest motiu, des de fa cinc anys, aquesta activitat es realitza dies abans del 23 d’abril. En aquesta ocasió tindrà lloc entre les 17.30 i les 20 h del dissabte 14 d’abril a la plaça dels Quatre Cantons de Sant Cugat.

Durant la jornada també es podrà adquirir Món Sant Cugat, el monogràfic del TOT Sant Cugat. És una publicació que ofereix continguts divulgatius sobre l'actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc amb un format atractiu i de qualitat.

La Taula d’Escriptors és una iniciativa del TOT Sant Cugat que compta amb el patrocini d’Amat Immobiliaris, el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat i la col·laboració d’Òmnium i de la llibreria Alexandria.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem