Anna Casamitjana publica la novel·la 'Ànima d'acer'

L'autora santcugatenca ha publicat el seu llibre aquest mes de març en suport físic i digital

L'escriptora santcugatenca Anna Casamitjana ha publicat la seva primera novel·la, Ànima d'acer, sota el segell editorial Circulo Rojo. Una novel·la que, a partir del 18 de març, es podrà trobar a les llibreries de Sant Cugat, i que també està disponible en format digital.

A través de les pàgines d'aquest llibre el lector coneixerà la vida d'una dona i de les persones més properes a ella –la seva mare i la seva millor amiga-. A més a més, la història comença a finals de la dècada dels anys 20 per la qual cosa hi ha successos i esdeveniments que seran familiars per a molts.

Casamitjana ja havia publicat Pròxima estació: Provença, un relat seleccionat per Francesc Miralles i Sandra Bruna i publicat per SB-eBooks dins del llibre 10 Relatos para .

Sinopsi

Aquesta és la història de la Maria, una dona valenta, independent i apassionada nascuda durant la segona dècada del segle XX i també la de la seva mare, la Blanca, una cantant lírica, ambiciosa i egoista que anhela per damunt de tot ser una gran estrella, desig que es trunca quan queda embarassada. Un terrible incident, però, li posa en safata la possibilitat de canviar per sempre la seva situació i eliminar a qui més odia: el seu marit.

Quan la Maria es fa gran s'allunya tant com pot de la llar materna i gràcies a un curiós testament es converteix en mestressa de la seva vida fins que un dia el passat truca a la porta. El seu esperit aventurer, la curiositat i la Rita, la seva millor amiga, l'empenyen a buscar respostes i descobreix que allò que creu perdut s'amaga molt a prop embolcallat per un secret.

Els anys passen i els reptes s'acumulen. Alegries, plors, preguntes, misteris i la necessitat de sobreviure modelen el seu tarannà i aleshores, quan menys s'ho espera, els fantasmes tornen i revelen la veritat.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?