Baqués presenta la seva col·lecció d'imatge i color a la Sala Rusiñol

La mostra és podrà visitiar fins al pròxim 12 de desembre

Una de les obres de Baqués. FOTO: M. Sagalés Una de les obres de Baqués. FOTO: M. Sagalés
Baqués presentant la seva obra a la Sala Rusiñol. FOTO: M. Sagalés Baqués presentant la seva obra a la Sala Rusiñol. FOTO: M. Sagalés
La Sala Rusiñol ha inaugurat aquest divendres la mostra "El poder de la imatge i el color", de l'artista Josep Baqués. Una quarantena de persones s'han aplegat entorn l'obra de Baqués, que no és la primera vegada que exposa en aquesta sala santcugatenca especialitzada en art figuratiu. Fins a 41 obres entre olis i làmines, de petit i mitjà format, formen part d'aquesta col·lecció, que es podrà visitar fins al pròxim 12 de desembre.

El recull de peces mostra imatges oníriques de dones, cavalls i ocells. Durant la presentació, Baqués ha manifestat que el seu treball és "fruit de la seva imaginació, les vivències i els seus viatges". L'artista ha afegit que "les làmines suposen el punt 0 per començar a crear". A banda, el crític de la galeria, Josep Maria Cadena, ha definit l'obra de Baqués com "la força a la ironia per mitjà de la contraposició de les imatges. I encara que ens capta per aquestes, la veritable força de permanència de la seva obra es troba en allò que ens explica amb aquestes".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem