Les estrenes de cinema de la setmana a Sant Cugat

Tadeu Jones o El otro guardaespaldas, entre les novetats

Tadeu Jones, una de les novetats
Les estrenes de cinema de la setmana a Sant Cugat
Tadeu Jones o El otro guardaespaldas, entre les novetats

Tadeu Jones, una de les novetats

Els cinemes renoven la seva cartellera aquest 25 d'agost i les dues sales de Sant Cugat, Yelmo i Cinesa, ofereixen noves pel·lícules per gaudir durant l'última setmana d'agost.

 

Una de les principals novetats, perfecte per veure en família en els últims dies de vacances, és la pel·lícula d'animació Tadeu Jones 2. El secret del rei Mides. Una nova entrega de les aventures d'aquest intrèpid i còmic Indiana Jones modern. En aquesta ocasió, la història comença a Las Vegas, on el protagonista es trobarà amb successos que el portaran per tot el món per salvar a una amiga. Es pot veure al Yelmo i a Cinesa, on es també es projectarà en català.

 

Una altra proposta lleugera és El otro guardaespaldas, la història de la relació entre un guardaespatlles i el seu pitjor enemic, un assassí a sou, que l'acaba contractant per protegir-lo. Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson interpreten els dos protagonistes del film, que també es pot veure a les dues sales de Sant Cugat.

 

En el gènere de terror, la novetat és Veronica. El relat se situa a Madrid, als anys 90, i està inspirada en terrorífics arxius policials mai resolts. Unes amigues fan una Ouija i, després, una de les adolescents comença a ser assetjada per presències sobrenaturals. Es podrà veure als cinemes Yelmo.

 

Altres pel·lícules que s'estrenen aquesta setmana, que no es podran veure a Sant Cugat, són Una cita en el parque o Ana. Mon amour.

Comentaris