Convocat el Premi Literari de Valldoreix

Fins a l'1 de juliol es poden presentar les obres a concurs en la modalitat d'adults i juvenil

Valldoreix ha convocat una nova edició del Premi Literari. Un certamen de caràcter bianual que compta amb dues modalitats, la Juvenil (entre 12 i 17 anys) i la d'Adults (major de 18 anys).

Les obres hauran de ser originals inèdits d'una sola narració, tema lliure i escrits en llengua catalana. El premi està dotat en 1.000 euros per a la categoria Juvenil, i 2.000 euros per a la categoria d'Adults, i les dues obres seran publicades per l'EMD de Valldoreix.

La data màxima de presentació serà el divendres dia 1 de juliol del 2016, i s'hauran de lliurar les obres al Registre d'Entrada de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix, de dilluns a dijous de 8 a 19 hores, i divendres de 8 a 14 hores.

El Jurat valorarà les obres presentades i obrirà les pliques en Audiència Pública abans del primer Ple de Valldoreix que es celebri després del mes d'agost.

En la passada edició del Premi Literari de Valldoreix, convocat el 2014, es van presentar un total de 25 originals, 22 en la categoria d'adults, i 3 en la de juvenil. Els guanyadors van ser Joan Carles González Pujalte, veí de Mataró de 51 anys, en la categoria d'adults per l'obra Desaparèixer, i Aina Casals Pelegrí, de 12 anys i de Barcelona, en la categoria juvenil per l'obra Havia de ser un gran dia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem