Dàmaris Gelabert porta 'Naturalment' al Teatre-Auditori

La cantant presenta el seu nou treball a la sala santcugatenca

El Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès acull aquest diumenge, 21 d'octubre, l'espectacle familiar que proposa Dàmaris Gelabert. Naturalment és el nom de la proposta que començarà a les 12 hores a la sala santcugatenca, en un espectacle recomanat a infants d'entre 1 i 9 anys.

Naturalment és el títol del nou disc de Dàmaris Gelabert, el treball més familiar de l'autora. La reconeguda cantant fa un pas endavant en la seva proposta musical gràcies a la producció i als arranjaments d'Àlex Martínez i a la col·laboració de músics de renom com David Soler, Gabriel Amargant, Joan Rectoret i Arnau Figueres. Una proposta variada que va des de la música mediterrània fins al country, passant pel rock, la rumba i la bossa nova.

El tema principal que dóna nom a l'àlbum és un crit optimista a la vida a prop de la natura, aprenent a gaudir dels moments i dels regals que ens ofereix. També inclou els temes "Comença l'estiu", "Fruites i verdures" i "Sóc ric" que la cantant ja havia presentat en anteriors videoclips. Un concert ideal per gaudir de bona música en família.

 
Comentaris

Destaquem