Didier Lourenço exposa 'In & Out' a La Galeria

L'exposició consta d'una quarantena d'obres i es podrà veure fins a finals de juny

El pintor i litògraf premianenc Didier Lourenço va inaugurar el divendres 28 d'abril la seva exposició In & Out a La Galeria del carrer de Sant Jordi de Sant Cugat del Vallès. Una mostra que explora la frontera entre la vida privada i la pública, així com la interacció de l'ésser humà amb l'entorn a partir de la mirada. El treball consta d'una quarantena de pintures, entre olis sobre tela i tècniques mixtes sobre paper, i es podrà visitar fins a finals de juny a la sala. 

Didier Lourenço és un artista nascut a Premià de Mar que va aprendre els oficis de pintor i litògraf a través del contacte amb els artistes catalans que acudien al taller litogràfic del seu pare, com Josep-Maria Subirachs o Javier Mariscal, entre altres. Al llarg de la seva llarga trajectòria ha exposat la seva obra arreu del món, des dels Estats Units fins a Corea del Sud, Singapur o Hong-Kong.

L'exposició

El retrat femení té una forta presència en l'exposició de Didier Lourenço FOTO: Cedida

La mostra presenta 3 sèries noves del seu treball: Neighbours, Invisibles i Brooklyn, que se sumen a les ja existents Walkers i Bicicletes. Neighbours se centra en un edifici de veïns per indagar en el significat de l'espai personal, mentre que Invisibels indaga sobre les diferents maneres amb les quals podem jugar amb la imatge pròpia de cara als altres, i Brooklyn aporta una visió multicultural al model de retrat femení. 

Les obres pertanyents a les sèries Walkers i Bicicletes se centren en l'anar i venir de la multitud i en la manera com l'individu hi pot destacar o confondre's, fent servir la mirada per establir complicitat amb l'espectador. 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem