Diferents tertúlies complementaran la Biennal d'Art Contemporani

La mostra es podrà visitar al Centre d'Art Maristany de Sant Cugat al setembre

La Biennal d'Art Contemporani Català a Sant Cugat del Vallès arriba aquest mes de setembre a la seva XXI edició a la ciutat, sent la més antiga de l'Estat. Una mostra que presenta l'obra d'onze artistes d'arreu del territori català i que es podrà veure al Centre d'Art Maristany a partir del 6 de setembre. La inauguració, però, serà el dia 13 del mateix mes, i estarà oberta al públic fins al 4 de novembre.

 

Més info: 11 artistes d'arreu de Catalunya exposaran a la XXI Biennal d'Art Contemporani Català

 

Enguany, l'exposició es complementarà amb diferents tertúlies amb diferents personalitats del món de l'art. Totes les tertúlies seran en dijous, a les 19 hores, i al Centre d'Art Maristany, excepte la darrera, que serà a la Casa Aymat.

 

La primera tertúlia serà a càrrec de l'activista cultural Vicenç Altaió. Serà el 20 de setembre, i porta per nom "Sempre joves. Miró i els poetes". Mercè Vila, de la Fundació Vila Casas, parlarà d'"Una cambra pròpia" el dia 4 d'octubre, i Ricard Planas, director de la revista bonart, ho farà d'"El pes del temps" el 18 d'octubre.

 

"Obres d'art joves als museus del país" és el nom de la tertúlia que protagonitzarà Josep Bracons, director del Museu d'Història de Barcelona, el 25 d'octubre. I tancarà el cicle Imma Pueyo, historiadora i crítica d'art el 8 de novembre parlant de "L'art a Sant Cugat, en la cruïlla de dos segles".

 
Comentaris

Destaquem