El 2de8 amb Folre carregat per Festa Major

Els Gausacs carreguen el 2de8f al pavelló municipal, acompanyats en l'actuació pels Castellers de Sants i la Colla Jove Xiquets de Tarragona

Es van viure moltes emocions Es van viure moltes emocions
Els Gausacs carreguen el 2d8F al pavelló municipal Els Gausacs carreguen el 2d8F al pavelló municipal
Els Castellers de Sant Cugat han tornat a brillar per Festa Major tot i que el temps no ha acompanyat. La puja ha obligat a canviar la plaça pel pavelló municipal, però tot i així, les graderies s'han omplert. Tant a estat així, i tal era l'esperit d'actuar a plaça, que els Gausacs han demanat al públic que baixes a la pista, com si de plaça es tractés.

Els Gausacs han estat acompanyats en aquesta actuació pels Castellers de Sants i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Una actuació que ha començat amb retard, pels motius evidents del canvi de lloc, però que ha servit per donar-li un gust dolç al final de Festa inesperat que han posat els castells. I és que durant l'actuació s'ha conegut que quedaven anul·lats tots els actes previstos per la tarda nit.

L'actuació castellera

Els Gausacs han sortit “a plaça” amb el 2 de 8 amb folre (2de8f), l'objectiu d'aquesta celebració. Ho han aconseguit, tot i que després de carregar-lo, l'enxaneta i l'aixecador s'han despenjat (afortunadament sense danys). No ha estat un castell descarregat (segons la normativa), però sí un castell digne d'admiració i que ha posat llàgrimes als ulls de la pràctica totalitat dels Castellers de Sant Cugat.

La ronda ha continuat amb el 2de8f descarregat de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, i el 3de8 dels Castellers de Sant. En la segona ronda, els Gausacs han descarregat el 3de7 carregat per sota, i els tarragonins i els Cstellers de Sants han descarregat el 5de8 respectivament. La tercera ronda ha començat amb el tercer 4de8 de la temporada dels Castellers de Sant Cugat, per continuar amb el 4de8a (4 de 8 amb agulla) de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i acabar amb el 4de8 dels de Sants.

Han tancat l'actuació els pilars. Els Gausacs han pujat 3 pilars de 5, la Jove Xiquets de Tarragona 1 pilar de 6 i 4 pilars de 4, i els Castellers de Sants, 2 pilars de 5.

Felicitats Gausacs per seguir creixent!

Presenta la teva foto de Festa Major al TOT Fotoportada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem