El 3de9f dels Gausacs torna a Octavià per Festa Major

La colla l'ha carregat durant la Diada Castellera de Festa Major

Els castells han tornat la tarda de l'1 de juliol a la plaça d'Octavià de Sant Cugat del Vallès amb la Diada Castellera de Festa Major. Una diada en què els Castellers de Sant Cugat, els Gausacs, han tornat a portar a plaça el 3 de 9 amb folre, i que ha tingut un canràcter reivindicatiu reclamant la llibertat dels presos polítics, en especial, el membre de la colla Raül Romeva.

Durant la Diada, la colla local ha estat acompanyada per Marrecs de Salt i Moixiganguers d'Igualada. Una diada que ha començat amb 3pd4, 2pd4 i 2pd4 respectivament.

Els Gausacs han començat l'actuació descarregant el 5d8 després d'un intent desmuntat d'aquest. A la segona ronda, la colla local ha carregat el 3d9f, el primer de l'any, que ha caigut quan baixava la canalla. L'actuació l'han tancat amb el 4d8.

Pel que fa als Marrecs de Salt, han descarregat el 4d8, el 3d8 i el 5d7, i els Moixiganguers d'Igualada han fet el 3d8, id4d8, 5d7 i 4d7.

L'actuació ha finalitzat amb el vd5 dels Gausacs i els Moixiganguers, i el pd5 dels de Salt, i la canalla de les tres colles ha fet pd3.

Mireu les millors imatges de diumenge de Festa Major.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem