El Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani obre les seves portes

El nou espai, ubicat a Can Quitèria, estarà obert al públic a partir del 17 de març

El Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani de Sant Cugat del Vallès obre les seves portes al públic aquest diumenge, dia 17 de març. Ubicat a la plaça de Can Quitèria, el nou centre tindrà uns 500 m² expositius, amb l'objectiu de fer valdre l'Escola Catalana del Tapís i la figura de l'artista santcugatenc amb més reconeixement internacional, Josep Grau-Garriga.

Les peces que s'exhibiran al nou centre provenen principalment de la col·lecció de l'Ajuntament –que gestiona 230 peces d'art tèxtil, 38 de les quals són de Grau-Garriga– i d'aportacions fetes per la família Grau Garriga o altres personalitats.

Pel que fa a l'acte d'obertura de portes del nou espai el diumenge, dia 17 de març, de 10 a 12 hores, i cada 30 minuts, es faran visites exprés d'introducció al centre. En el mateix horari, a l'exterior del centre, es farà un taller familiar de minitapís, a càrrec de Pou d'Art.

Serà a les 12 hores quan es farà la presentació de l'exposició "Cent anys de tapís a Sant Cugat", a càrrec de la comissària Pilar Parcerisas.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem