El Petits Camaleons es reprendrà el 18 de febrer

El festival es va suspendre el dia 1 d'octubre davant els fets produïts durant la celebració del referèndum

Bona part dels concerts suspesos del Festival Petits Camaleons es reprendran el diumenge, 18 de febrer. Així ho ha comunicat l'organització del festival a la seva pàgina web aquest dimecres, 4 d'octubre.

El festival de música per a nens i nenes, que enguany se celebrava els dies 30 de setembre i 1 d'octubre, va ser suspès amb l'acord de l'organització i els músics participants davant dels fets produïts l'1 d'octubre durant la celebració del referèndum a Catalunya.

Ara, part dels concerts previstos per l'1 d'octubre es faran el diumenge, 18 de febrer. Els espais seran el Teatre-Auditori i el Pati Obra Social La Caixa amb els grups Txarango, Joan Miquel Oliver, The Penguins, Fundación Tony Manero, Coriolà i Bonobos (polsera verda i vermella).

Aquells que disposaven de les polseres indicades podran assistir als concerts programats dia 18 de febrer, d'11.30 a 19 hores. Si prefereixen que se'ls retornin els diners, poden sol·licitar-ho per correu electrònic abans del dimarts 7 de novembre, o bé conservar-les fins al diumenge, 7 d'octubre, de la pròxima edició del Festival Petits Camaleons 2018. Es demana que l'opció triada es comuniqui a l'organització enviant un correu a teatre-auditori@santcugat.cat, passant per les taquilles o bé trucant al telèfon 93.589.12.68.

Pel que fa als assistents que disposaven d'abonaments verd o vermell bàsics, o entrades senzilles, se'ls retornarà l'import íntegre de les seves localitats. A qui les va comprar per internet, se li farà el retorn automàticament a la targeta amb la qual van ser adquirides. A qui les va comprar a taquilla, se li retornaran els diners al mateix lloc.


Ben aviat, l'organització informarà si es posaran més entrades a la venda.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem