El santcugatenc Jordi A. Jauset publica un llibre sobre aprenentatge musical

El llibre es presentarà a Sant Cugat al mes de maig

L'enginyer i músic santcugatenc, Jordi A. Jauset, ha publicat el llibre ¿La música distrae? Neuromúsica y educación amb pròleg de Javier DeFelipe. L'objectiu d'aquesta publicació és exposar el coneixement científic actual amb relació als efectes i beneficis de la música, tant en la interpretació musical, com en el cant i la dansa.

Aquesta obra està basada en aproximadament 200 estudis científics i exposa els beneficis constatats que aporta l'aprenentatge musical. Els 6 capítols que componen el llibre expliquen què és la música i com són els mecanismes de neuroplasticitat i la percepció sonora i musical durant l'estat de gestació. A més, ressalta la importància i els beneficis de la música en l'educació.

El santcugatenc presentarà el llibre al municipi el pròxim mes de maig. 

Portada del llibre

Jordi A. Jauset

Jauset és Doctor en comunicació, enginyer, i músic. Entre els seus treballs destaquen diverses responsabilitats directives en les societats de RTVE a Catalunya així com director de l'Oficina de Comunicació o subdirector de Mitjans Audiovisuals. Actualment, és professor d'economia aplicada a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals a la URL.

Entre les seves obres destaquen Cerebro y música: una pareja saludable, Las claves de la neurociencia musicalLa aventura del cerebro, Viajando por la menteTeletexto y Telecinco i Secretos para una salud superior II. Técnicas mentales, psicológicas y espirituales.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem