El Teatre-Auditori acull l'estrena de 'La dansa de la venjança'

Pere Riera dirigeix el text de Jordi Casanova amb Laia Marull i Pablo Derqui a l'escenari santcugatenc

El Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès acull l'entrena de l'obra La dansa de la venjança aquest divendres, 1 de febrer, a les 21 hores. Una obra teatral que es podrà veure també dissabte, dia 2, en dues ocasions, a les 18 i les 21 hores.

L'obra, escrita per Jordi Casanovas i dirigida per Pere Riera, porta a l'escenari santcugatenc els actors Laia Marull i Pablo Derqui. "És la història d'una parella que en principi està separant-se, o sigui que han viscut una relació de parella d'uns quants anys, i ha arribat a la fi, i s'estan separant. A l'inici, la separació sembla que serà molt civilitzada i molt organitzada, perquè són dues persones molt preparades, intel·lectualment molt aptes, i molt cívics, molt civilitzats", explicava Pere Riera en una entrevista al TOT Sant Cugat.

Més info: Riera: "Apareixen instants de vida tan autèntics que et sents fins i tot impúdic"

"Però a mesura que va avançant aquesta última negociació entre la parella, que no són només una parella d'enamorats, sinó que són un pare i una mare, quan apareix la figura d'aquest tercer individu, aquest personatge tan important que és el fill que comparteixen tots dos, doncs la civilització comença a desaparèixer. Perquè els acords són cada vegada més fràgils, i la cosa va derivant, va pujant la tensió, fins que el públic veurà com acaba...", afegia.

El muntatge, que s'estrena en format Sala Escenari a Sant Cugat, s'estrenarà al Teatre La Villarroel de Barcelona l'11 de febrer, després d'una primera funció el dia 8. Serà allà on farà temporada.
 

 
Comentaris

Destaquem