Els '10 imprescindibles' de Sant Cugat del Vallès

Sant Cugat compta amb un portal a internet dedicat al turisme

L'Ajuntament de Sant Cugat ha impulsat un portal a internet per promoure el turisme a la ciutat i difondre els punts d'interès i les activitats més destacades que es desenvolupen. Es tracta de visitsantcugat.cat. "Hi ha una ciutat al costat de Barcelona on el temps s’atura, on la gent passeja tranquil·la sense aglomeracions i sap viure cada minut", exposa.

Un dels apartats del portal està dedicat a les deu coses imprescindibles que un visitant no es pot perdre de Sant Cugat. Monuments, espais naturals o oci són algunes de les característiques que destaca l'Ajuntament. Així explica el Consistori els principals punts d'interès santcugatencs.

Monestir de Sant Cugat: La joia de la ciutat és sens dubte el Monestir, que inclou un dels claustres romànics més excepcionals d’Europa per la seva qualitat artística, amb 144 capitells romànics únics.

Captura de pantalla 2018 07 17 a las 12.33.12

FOTO: Artur Ribera

Parc Natural de Collserola: El gran tresor natural de Sant Cugat és Collserola, un parc immens que t’ofereix una infinitat de possibilitats per gaudir de la natura i de la vida sana.  Un paradís per als caminants, els ciclistes, els corredors i els amants dels cavalls.

Imatge del Parc Natural de Collserola FOTO: Artur Ribera

FOTO: Artur Ribera

Museus: Podeu trobar el Museu del Monestir, el Celler Modernista, la Casa Aymat o Cal Gerrer.

La Casa Museu Cal Gerrer està a tocar del Monestir FOTO: Arxiu

Casa-Museu Cal Gerrer FOTO: Arxiu

Parc Urbans: Aviat t’adonaràs que els espais verds són un senyal d’identitat de la ciutat. Podràs gaudir de grans parcs per passejar, jugar amb els nens i fer esport en plena natura. Destaquen parcs com el de la Pollancreda, Parc Central, Turó de Can Mates, estany de la Guinardera...

Imatge de l'escultura al parc del Turó de Can Mates FOTO: Premsa Sant Cugat

Parc del Turó de Can Mates FOTO: Premsa Sant Cugat

Mercantic: Mercantic és una petita vila vintage de brocanters, antiquaris, artesans i artistes on cada dia passen coses diferents. És un referent a Europa per als amants del col·leccionisme i la decoració.

Mercat de Nadal a Mercantic. FOTO: Lali Puig

FOTO: Lali Puig

Espais Gastronòmics: Desenes de restaurants i propostes culinàries variades són un bon motiu per venir a Sant Cugat.

Nou mercat vell. FOTO: Artur Ribera

FOTO: Artur Ribera

Ruta Modernista: Et proposem una passejada per les cases modernistes i noucentistes de l’Eixample construïdes a finals del segle XIX i principis del XX.

La casa Generalife situada a l'Eixample Sud

La casa Generalife situada a l'Eixample Sud .

Esport: 4 zones esportives, una pista d'atletisme, camps de futbol, el Centre d'Alt Rendiment, quatre hípiques, un camp de golf i més de 50 clubs esportius.

El torneig es disputarà al Club de Golf Sant Cugat FOTO: Lali Puig

FOTO: Lali Puig

Comerç: Podràs trobar botigues modernes, establiments tradicionals i diferents, i tot tipus de fires i mercats d’alimentació, artesania i antiguitats

El carrer de Santa Maria, buit en un matí d'estiu FOTO: Lali Álvarez

FOTO: Lali Álvarez

Teatre-Auditori: Destaca la programació cultural amb espectacles de primer nivell de diferents àmbits (a l'agost no hi ha programació).

 
Comentaris

Destaquem