Els artistes del Banc del Temps exposen al Claustre

La mostra es podrà veure al mes de setembre a Sant Cugat

Els socis i sòcies d’El Banc del Temps de Sant Cugat del Vallès tornaran a exposar les seves creacions artístiques al Claustró del Monestir. Serà al mes de setembre, del dia 18 al dia 23, en la que serà la tercera exposició col·lectiva d’aquest col·lectiu.

Una mostra que recull creacions de 18 artistes, de diferents disciplines, i que s’inaugurarà el mateix dia 18 a les 17 hores. Aquell mateix dia, l’artista Pedro Jiménez farà retrats de dibuix en viu fins a les 18 hores.

Enguany, són 18 els artistes que participen d’aquesta exposició. Aquests són Mintsi, Salvador Mora, Neus Ruiz, Pedro Jiménez, Posa Leonor, Judith Farreras, Aída Prelgauskaite, Àngels Torras, Jaume Ibars, Virginia Roviralta, Félix Mestre, J. Quart, Cinthia M. Sanoner, Daniel Saracho, Susana Chávez, Anna M. Boncompte, Kote i Josefa Carrasco.

El Banc del Temps és una iniciativa que vol promoure l’intercanvi gratuït de serveis entre les persones, per ajudar a resoldre necessitats de la vida quotidiana. Cada persona ofereix uns serveis o activitats i, a canvi, pot demanar serveis a altres socis. Uns intercanvis que són sempre gratuïts, i dels quals hi pot participar qualsevol persona que visqui a Sant Cugat. El Banc del Temps és un projecte promogut per l’Ajuntament de Sant Cugat en col·laboració amb l’Associació Salut i Família.

 
Comentaris

Destaquem