Música i teatre centren la nova temporada del Teatre-Auditori

Aquest dilluns, 13 de juliol, s'han conegut les 42 propostes de la 56a temporada a la sala santcugatenca

Com ja és tota una tradició, el Teatre-Auditori de Sant Cugat ha acollit aquest dilluns, 13 de juliol, la presentació de la programació de la temporada setembre 2015 – gener 2016 a la sala. Una temporada, la 56a, que presenta un total de 42 espectacles.

 

L'acte, conduït per Las Divinas, ha comptat amb la participació de diferents artistes que protagonitzaran les propostes que es podran veure a l'escenari santcugatenc. Entre ells, Roger Peña, Víctor Alexandre, Ramon Madaula, Belen Fabra o Clara Peya.

 El mentalista Luís Pardo ha actuat durant la presentació. FOTO: Artur Ribera

Una presentació que també ha comptat amb representació del consistori municipal. L'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha adreçat als assistents tot dient que “aquest és un acte que ens agrada compatir perquè ens fa dentetes”. Tot seguit, diferents projeccions, han anat presentat la programació per blocs.

 

Tampoc hi ha faltat, com no podia ser d'altra manera, l'espectacle. En aquest sentit, s'ha pogut gaudir de fragments de l'espectacle que oferiran els Obeses, el musical Flor de nit, el piano de Clara Peya, o el mentalisme de Luís Pardo.

S'han sortejat entrades entre els assistents. FOTO: Artur Ribera

Durant la presentació, s'ha recordat que d'octubre a novembre la sala és convertirà en un cabaret, i s'han sortejat entrades entre els assistents per gaudir de The Hole, i Piaf!. A més, alguns dels artistes que no han pogut assistir a la presentació, han enviat les seves propostes amb vídeo, i Gerald Fannon, programador de la sala, ha pujat a l'escenari amb un My way personal per tancar l'acte.

 

Abans, però, Pep Tugues, director del Teatre-Auditori ha recordat que hi ha “espectacles variats per a tots els gustos”. Tot seguit, la tradicional fotografia de família ha posat punt i final a l'acte.

La programació

Un tast de 'Flor de nit'. FOTO: Artur Ribera

En total, de setembre de 2015 a gener de 2016, s'han programat 42 espectacles: 12 de música, 12 de teatre, 4 de clàssica, 4 espectacles familiars, 3 de dansa, 2 musicals, 1 d'humor, 1 d'òpera, 1 de mentalisme, 1 de circ, i el Festival Nacional de Poesia.

 

En música es podrà gaudir dels concerts de Joan Manuel Serrat, Els Pets, Piaf! The show, Vanesa Martín, Obeses 3D, Chucho Valdés, Raimon, Niña Pastori, Carlos Núñez, esPIral i Piano Tour.

 

Les propostes teatrals són Idiota, Cremats, Terra Baixa i Lluís Homar, Anton Txèkhov, Sócrates, La plaza del Diamante, Una giornata particolare, Madame Bovary, Molière la balla, Abans que pugi el teló, Petits Monstres i El eunuco.

 

La música clàssica la posaran les propostes Mozart? Sí, vull, Brahms & Beethoven, el Concert de Valsos i Danses de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i El Classicisme Simfònic.

La tradicional foto de família ha tancat l'acte. FOTO: Artur Ribera

Amb dansa, les propostes són el Joburg Ballet, l'espectacle Free fall, i It Dansa. Els musicals per aquesta temporada són The Hole i Flor de nit, mentre que la proposta d'humor la posa Carlos Latre.

 

Completen la programació l'òpera Le nozze di figaro, el mentalisme amb Luis Pardo, el circ amb El Clown Leandre i la programació del Festival Nacional de Poesia.

 

A més de la programació estable, s'han programat nombroses propostes en paral·lel, així com cicles específics, i l'Off Teatre-Auditori.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem