Els Catarres i Quimi Portet protagonitzen el segon dia de Petits Camaleons

Recta final de la setena edició del festival de música per a nens i nenes a Sant Cugat

El Festival Petits Camaleons a Sant Cugat del Vallès arriba aquest diumenge, 7 d'octubre, a la segona jornada de la seva setena edició. Després d'una primera jornada d'èxit, el festival de música per a nens i nenes d'entre 0 i 14 anys, enfila la recta final amb noms com Quimi Portet, Els Catarres o Obeses al cartell.

Durant el cap de setmana, gairebé 40 artistes passen pels 8 escenaris del festival, entorn del Teatre-Auditori, amb un format pensat per als més petits de casa, amb durades de 30 minuts i volums adaptats, per exemple.

Aquest diumenge, els caps de cartell, a l'escenari del Teatre-Auditori, són Els Catarres, Quimi Portet i Xiula. Buhos, Roba Estesa, Obeses, Xeic!, Joan Masdéu, Koers, Toni Xuclà, La puça diatònica, The Txandals, Esther Condal, El Hijo del Flaco, Root 66, Miau Trio, Maio de sal, Karaokes Band, Concerts per a nadons i La Batuescola completen el cartell als diferents escenaris del festival.

 

Les entrades

Les entrades i abonaments pel Petits Camalones estan a la venda i es pot trobar informació al web del festival o del Teatre-Auditori de Sant Cugat. Algunes de les localitats ja estan exhaurides.

Més info: Esgotats part dels abonaments per als Petits Camaleons

Els menors de tres anys poden entrar gratuïtament. L'èxit del Petits Camaleons ha augmentat cada any: en la primera ediciío de 2012 hi van assistri 2.600 persones, mentre que l'any passat l'assistència es va situar al voltant de les 7.000 persones. Un públic que arriba de molt més enllà que les fronteres de Sant Cugat.

Els escenaris

El Petits Camaleons repeteix el format de l'edició del 2017 i mantè els mateixos espais i ambients. En total hi ha nou espais, entre els que destaquen el Teatre-Auditori, les carpes Raluy a l'Arborètum, l'Escola Municipal de Música, el Conservatori de Sant Cugat, la carpa solidària i els jardins de la biblioteca. A més, repeteixen els espais per a nadons d'entre 0 i 3 anys amb més propostes musicals pensades pels més menuts.

A més dels concerts, el festival compta amb activitats parel·leles com una zona de signatures dels artistes, àrees comercials i de restauració, concursos de talents i batucades o un espai de descans per la família.

El Petits Camaleons està impulsat pel periodista musical Albert Puig i compta amb l'organització de l'Ajuntament de Sant Cugat i el Teatre-Auditori.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem