Els Diables volen que Sant Cugat "es torni una mica cabró" durant la 3a Encabronada

La tercera Encabronada dels Diables de Sant Cugat tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de maig

Els Diables de Sant Cugat celebraran la tercera Encabronada de la colla el pròxim cap de setmana del 5, 6 i 7 de maig. Una cita que comptarà amb tot tipus d'activitats per a totes les edats i tindrà al Boc com a protagonista. 

L'Encabronada, que començarà divendres 5 de maig amb una cercavila pels carrers del municipi, arriba amb diverses novetats per tal d'aconseguir "apropar més la cultura del foc i dels Diables als santcugatencs", tal com ha destacat el vicepresident de la colla, Roger Ricart. "El repte principal amb aquesta Encabronada és que esdevingui una tradició a Sant Cugat, que la festa no sigui dels Diables, sinó de Sant Cugat. Volem que Sant Cugat es torni una mica cabró aquell cap de setmana. L'objectiu és apropar la cultura del foc a tots els santcugatencs, perquè tot i que Diables té 25 anys, no hi ha molta cultura de foc al municipi", ha afegit Ricart. 

L'Encabronada comptarà amb el tradicional concurs de colles de tabalers, amb la plantada de 5 bèsties del foc en diverses places del municipi, que els santcugatencs podran conèixer gràcies a un joc que ha organitzat l'entitat local Ayudar jugando. A més, la rambla del Celler acollirà una fira d'artesania i a Ramon Barnils, que serà el centre neuràlgic de la festa, també hi haurà un espai infantil i un espai gastronòmic amb food trucks.

El Boc serà el protagonista FOTO: Haidy Blanch 

Una altra de les novetats principals serà el correfoc de bèsties, que tindrà lloc dissabte al vespre. Després d'haver recorregut les cinc places on estaran les bèsties convidades, la cercavila anirà fins al pont de Can Vernet, on s'espera veure el 'Despertar del Boc'. A partir d'allà, els Diables aniran fins al passeig de Francesc Macià per afer el Correfoc. Les bèsties que vindran són el Mamut Venux de Sant Vicenç dels Horts, el Mussol de Castellterçol, el drac Pepa de Santa Perpètua de Mogoda, la Farnaca de Cambrils i l'Atzeries de Gràcia. 

L'Encabronada arriba acompanyada d'un tast de cerveses, una ballada de swing, disc-jockey, i dels concerts d'Alba Llibre, que oferirà un concert íntim de versions dels 80 i 90; Pere Martínez, que farà un espectacle de flamenc i la música de Miquel del Roig, que posarà el punt final a l'Encabronada diumenge 7 de maig.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem