Els Gausacs esclaten d’eufòria a la plaça d’Octavià amb el primer 5 de 8 i el p6

Els Castellers de Sant Cugat celebren la Diada de la Colla descarregant per primer cop a la seva història, i a la primera, el 5 de 8

Els Gausacs han demostrat, un cop més, la seva capacitat per fer història any rere any. Ho han fet durant l’actuació castellera de la Diada de la Colla celebrada aquest diumenge, 14 de novembre, a la plaça d’Octavià. Els Castellers de Sant Cugat han descarregat, per primer cop a la seva història, i a la primera, el 5 de 8. I encara més, per primer cop, han descarregat el Pilar de 6.

El primer Pilar de 6 descarregat dels Gausacs. FOTO: Lali Puig

Una actuació que la colla local ha completat amb el 4 de 8 i el 3 de 8, i que ha suposat la seva millor actuació per Diada de la Colla a Sant Cugat'. Tot plegat, en un final de temporada a què els Gausacs han arribat un estat de forma molt i molt alt, com explicaven els caps de colla, Biel Samsó i Àlex Castellarnau, en una entrevista al TOT Sant Cugat.

El Pilar de 7 f dels Minyons de Terrassa.  FOTO: Lali Puig

La colla local ha estat acompanyada en aquesta Diada pels Minyons de Terrassa, els Castellers d’Esplugues, i els Castellers de Cerdanyola.

Els Minyons han portat a la plaça d’Octavià el 3 de 9 amb folre, el 5 de 9 amb folre, el 3 de 8 amb agulla, i el Pilar de 7 amb folre.

Pel que fa als d’Esplugues, després de la caiguda del 2 de 7 un cop carregat, han descarregat el 5 de 7 i el 4 de 7. I els de Cerdanyola han descarregat el 4 de 7 amb agulla en la primera ronda, i després de la caiguda de l’intent desmuntat del 2 de 7, han descarregat el 5 de 7 i el 4 de 7.

Les millors imatges de l'actuació.

Una actuació per recordar

Eufòria a la plaça d'Octavià amb els Gausacs.  FOTO: Lali Puig

Els Castellers de Sant Cugat celebraven durant el cap de setmana la vintena Diada de la Colla a Sant Cugat. Una celebració que començava dissabte, dia 14, amb el lliurament dels premis literaris Gausacs Amunt!.


El moment àlgid, però, s’ha viscut aquest diumenge a plaça. Després del record a les víctimes de París, l'alegria ha esclatat a la plaça quan la colla ha descarregat el primer 5 de 8 de la seva història. Un castell que ha trontollat, però que la colla ha defensat desfermant l’eufòria.

Final de temporada castellera a Sant Cugat fent història. FOTO: Lali Puig

Però els Gausacs no s’han conformat amb aquesta fita històrica, ni amb el 4 de 8 i 3 de 8 que l’han acompanyada, i han tancat la seva actuació descarregant, també per primer cop en la seva història, el Pilar de 6.

Foto de família dels Gausacs. FOTO: Lali Puig

A la plaça, camises verd Collserola, abraçades, llàgrimes, i molta alegria. Foto de família per recordar la jornada. I a seguir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem