Els Geganters ja viatge cap a La Haba

La colla de Sant Cugat sortia aquest divendres, 25 de març, cap al municipi extremeny per participar de l'acte d'agermanament

Els Geganters de Sant Cugat han sortit aquest divendres 25 de març, cap al municipi extremeny de La Haba per participar de l'acte institucional d'agermanament d'ambdues ciutats. Un viatge que ha començat a les 6 del matí i que durarà fins dilluns, 28 de març.

La colla gegantera participarà en els actes previstos juntament amb la delegació municipal encapçalada per l’alcaldessa, Mercè Conesa, representants dels grups municipals, i una cinquantena de veïns de Sant Cugat que són originaris o descendents de La Haba.

La visita a La Haba es fa en aquestes dates aprofitant la celebració de la Jira, el dilluns 28 de març, que és una festivitat que els jabeños celebren entorn de l’ermita de Nuestra Señora de La Antigua.

La tornada serà el 28 de març  FOTO: Cedida

La signatura oficial del conveni d’agermanament es produirà el diumenge 27 de març, a les 12 hores, a la Casa de Cultura de La Haba. En aquest acte està previst fer un homenatge a la figura del recentment desaparegut activista veïnal Alfonso Guisado, que va encapçalar la proposta d’agermanament feta per un grup de jabeños residents a Sant Cugat.

La delegació gegantera participarà en els actes oficials i oferiran una mostra de balls i músiques dels geganters.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem