Encarnita Frigols porta l'exposició 'Sentiments' a L'Ateneu

La mostra es podrà veure del 3 al 27 de maig amb entrada gratuïta

L'artista de Sant Cugat del Vallès Encarnita Frigols porta a L'Ateneu Santcugatenc l'exposició "Sentiments", on es podrà veure la seva obra pictòrica més recent. L'exposició s'inaugura el divendres, dia 3, a les 18 hores, i es podrà visitar fins al dia 27 del mateix mes.

 

Frigols ja va exposar en aquest espai ara fa dos anys amb la proposta "Esclat de color", i confessa que tornar-hi amb una exposició en solitari "m'emociona". "Us confesso que l'experiència prèvia no esvaeix el còctel de sensacions: il·lusió, satisfacció, responsabilitat i, a la vegada, molta serenor", descriu.

 

"Miro enrere i distingeixo l'intens camí que m'ha portat fins aquí, sempre guiada per la passió pel dibuix i per l'exigència autoimposada del treball constant i rigorós", confessa. Pel que fa a l'obra que presentarà, explica que "el desencadenant d'aquesta col·lecció neix d'una necessitat molt íntima, la d'interpretar la realitat que ens envolta i que no sempre ens resulta cordial".

En aquest sentit, explica que "de l'entorn m'interessa destriar-ne la bellesa per després plasmar-la amb l'oli sobre la tela, a partir del realçament dels colors i de la simplificació d'algunes línies". "La pintura em permet aturar el temps i aconseguir que un moment màgic esdevingui etern", conclou.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?