Finalitza el rodatge de 'Framed' a Sant Cugat

El 80% de l'òpera prima de Marc Martínez Jordán s'ha rodat a la Casa Jaumandreu

Des del 24 d'abril fins aquest dimarts 17 de maig la Casa Jaumandreu ha passat de ser l'antiga comissaria de la Policia Local de Sant Cugat a ser una autèntica casa del terror. El motiu: el rodatge de la pel·lícula Framed, òpera primera del director Marc Martínez Jordán, que està produïda pel director santcugatenc Marc Carreté, responsable del segell de terror Creatures of the Darksota.

La Casa Jaumandreu, on s'han rodat el 80% de les escenes de la pel·lícula, no ha estat però l'únic set de rodatge a Sant Cugat. El vestíbul del Teatre-Auditori també va esdevenir durant un dia una comissaria de policia. A més, tal com ha destacat Carreté, "hem fet partícep a la ciutat, per exemple amb la contractació de serveis i càtering". Durant els més de vint dies de rodatge han treballat, de mitjana, entre 20 i 30 persones. El divendres 13 de maig en va haver un centenar. 

A més de l'escenari, Sant Cugat ha aportat a la pel·lícula quatre professionals. Són Marc Carreté i JR Armadàs com a productors, l'actriu Lídia Casanova, i Jordi Dalmau, responsable de la banda sonora de la producció, que s'espera que estigui enllestida a la tardor.

Perspectives d'anar a Sitges

Martínez Jordán i Carreté FOTO: Artur Ribera

La pel·lícula, amb un pressupost inferior als 200.000 euros, està previst que finalitzi el seu rodatge abans del 30 de maig. A partir d'aleshores s'iniciarà el treball de postproducció, que s'estima que s'estendrà fins a finals de setembre o primers d'octubre.

Segons Marc Carreté, la idea és poder tenir enllestida la pel·lícula a l'octubre perquè es pugui estrenar al Festival de Sitges. "Essent un director català, una pel·lícula de terror, molt malament ho hauríem d'haver fet perquè no la seleccionin. Amb tot hem de respectar els passos. Nosaltres l'únic que és segur que farem és presentar-la al comitè de selecció del Festival de Sitges".

Sinopsi

 

Framed és la xarxa social del moment. Permet emetre vídeos en streaming des de qualsevol dispositiu mòbil. Milers d'usuaris de tot el món s'han llançat a una esbojarrada carrera per aconseguir el màxim nombre de viewers i, amb això, la màxima notorietat. No hi ha normes ni censura i els continguts emesos es tornen cada vegada més violents i controvertits.

 

Álex (Joe Manjón) es prepara per anar-se'n a Berlín a començar una nova etapa. La seva germana Claudia (Clàudia Pons) s'apunta a la festa de comiat que li han muntat els seus amics. Durant la festa, que se celebra a la casa d'una de les amigues de l'Álex, el grup és salvatgement atacat per tres individus, capitanejats per un psicòpata (Àlex Maruny) que pretén aconseguir la màxima audiència sotmetent-los a jocs i tortures cada vegada més espasmòdiques.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem