[SORTEIG TANCAT] Guanya entrades per descobrir com és d'impressionant el Monestir de nit

Després de la visita serà el moment de descansar mentre podràs degustar dolços que feien els monjos

L'Ajuntament de Sant Cugat i el TOT Sant Cugat et brinden l'oportunitat de conèixer com és d'impressionant el Monestir de nit. Si vols veure aquesta joia de l'arquitectura local amb un acompanyant, participa en el sorteig de 4 entrades dobles per la visita guiada 'Nit de llegendes al Monestir de Sant Cugat' omplint el formulari que s'adjunta més avall. Pots participar en el sorteig des d'aquest dilluns 16 de juliol, al dilluns 23 de juliol. Molta sort a tots!



Les entrades seran pels dissabtes 4, 11, 18, 25 d'agost a les 22 h. I és què visitar el Monestir de Sant Cugat de nit és tota una experiència. La foscor, el majestuós silenci i els fets que van passar entre les parets mil·lenàries d'aquest Monestir són l'escenari perfecte per passar una nit d'estiu molt especial. Al Monestir podràs viure històries de vida i mort, de lluita entre el bé i del mal, de barreja entre la cultura pagana i cristiana, i de fets reals i llegendaris. Després d'aquest viatge entre ombres, serà el moment de descansar mentre podràs degustar dolços que feien els monjos.

Visitar el Monestir de Sant Cugat de nit és tota una experiència FOTO: Cedida

A banda i si no guanyes el sorteig i vols fer l'itinerari el 'Nit de llegendes al Monestir de Sant Cugat', sigui en solitari, amb família o amics, podràs adquirir les entrades al web del VisitSantCugat. La visita té una duració d'1 hora i 30 minuts.

 
Comentaris

Destaquem