Jarabe de Palo i Els Catarres, caps de cartell del Petits Camaleons

La setena edició del festival de música per a nens i nenes arriba a Sant Cugat el 6 i 7 d'octubre

Festival "Petits Camaleons", any 2017. Txarango. Foto: Lali Álvarez
Jarabe de Palo i Els Catarres, caps de cartell del Petits Camaleons
La setena edició del festival de música per a nens i nenes arriba a Sant Cugat el 6 i 7 d'octubre

Festival "Petits Camaleons", any 2017. Txarango. Foto: Lali Álvarez

Jarabe de Palo i Els Catarres són dos dels protagonistes de la setena edició del Petits Camaleons, el festival de música per a nens i nenes d'entre 0 i 14 anys que arribarà a Sant Cugat els dies 6 i 7 d'octubre. Un any més, el Teatre-Auditori i els espais de l'entorn acolliran un festival que ja s'ha consolidat com una de les referències al país en les propostes culturals per a famílies i infants.

 

En total, gairebé una quarantena de grups passaran per Sant Cugat per oferir concerts de trenta minuts al públic més infantil. En total, un centenar d'espectacles. Entre els convidats, també destaquen Ramon Mirabet, Buhos, Quimi Portet, Obeses i El Petit de Cal Eril. “Ja podem dir que tots els grups importants de la música en català han passat alguna vegada pel Petits Camaleons”, ha destacat Albert Puig, impulsor i director del festival.

 

“És un cartell ple de talent per un festival ja molt conegut a Sant Cugat i Catalunya”, ha celebrat la tinent d'alcalde de Cultural, Carmela Fortuny. Ramon Mirabet oferirà el concert inaugural del Petits Camaleons, adreçat principalment a pares i marez, el divendres 5 d'octubre a la nit al Teatre-Auditori.

 

El Petits Camaleons està impulsat pel periodista musical Albert Puig i compta amb l'organització de l'Ajuntament de Sant Cugat i el Teatre-Auditori.Els artistes


Gairebé 40 artistes passaran per la setena edició del Petits Camaleons. La majoria de grups i cantants oferiran dos concerts de trenta minuts.

 

Concerts del dissabte 6 d'octubre: Jarabe de Palo, Ramon Mirabet, El Petit de Cal Eril, El Pot Petit, Ebri Knight, Nil Moliner, Natxo Tarrés & The Wireless, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Hora de joglar, Atenea Carter & The Mighty Might,Jordi Lanuza, The Bird Yellow, Biflats, Intana, Mattheww McDaid, Marta Knight, Marala, Karaokes Band, Concerts per a nadons i La Batuescola.

 

Concerts del diumenge 7 d'octubre: Els Catarres, Quimi Portet, Xiula, Buhos, Roba Estesa, Obeses, Xeic!, Joan Masdéu, Koers, Toni Xuclà, La puça diatònica, The Txandals, Esther Condal, El Hijo del Flaco, Root 66, Miau Trio, Maio de sal, Karaokes Band, Concerts per a nadons i La Batuescola.Les entrades


Les entrades pel Petits Camalones ja s'han posat a la venda i es pot trobar informació al web del festival o del Teatre-Auditori de Sant Cugat. Les entrades pel concert inaugural de Ramon Mirabet es posaran a la venda el 25 de maig.

 

Pel que fa al festival, un abonament complet per tot el cap de setmana té un preu de 40 euros i l'entrada per un dia val 25 euros. Hi ha la possibilitat d'adquirir una entrada bàsica, que permet veure tots els concerts menys els del Teatre-Auditori, per 20 euros; o una entrada senzilla per veure tots els espectacles menys els del Teatre-Auditori i els de la carpa gran del parc de l'Arborètum.

 

Els menors de tres anys poden entrar gratuïtament. L'èxit del Petits Camaleons ha augmentat cada any: en la primera ediciío de 2012 hi van assistri 2.600 persones, mentre que l'any passat l'assistència es va situar al voltant de les 7.000 persones. Un públic que arriba de molt més enllà que les fronteres de Sant Cugat.Els escenaris


El Petits Camaleons repetirà el format de l'edició del 2017 i mantindrà els mateixos espais i ambients. En total hi ha nou espais, entre els que destaquen el Teatre-Auditori, les carpes Raluy a l'Arborètum, l'Escola Municipal de Música, el Conservatori de Sant Cugat, la carpa solidària i els jardins de la biblioteca. A més, repetiran els espais per a nadons d'entre 0 i 3 anys amb més propostes musicals pensades pels més menuts.

 

A més dels concerts, el festival compta amb activitats parel·leles com una zona de signatures dels artistes, àrees comercials i de restauració, concursos de talents i batucades o un espai de descans per la família.Comentaris