Joan Anton Català publica 'Projecte Galileu'

El nou llibre santcugatenc és una novel·la juvenil amb contingut científic

L'astrònom santcugatenc Joan Anton Català acaba de publicar el seu nou llibre, Projecte Galileu, sota el segell Bambú de l'Editorial Casals. Una novel·la juvenil, amb contingut científic.

Un llibre que transporta el lector l'any 2052. L'Adam Seymour troba que ja n'hi ha prou. No pot ser que el prepotent d'en Chris guanyi sempre el concurs de ciències de l'institut fent trampes. Però enguany la truita es girarà perquè ell i els seus amics Meg i Martin pensen sorprendre tothom amb un experiment genial i extraordinari. Algun avantatge ha de tenir ser el germà petit d'un astronauta destinat a Mart.

El santcugatenc Joan Anton Català és Màster en Astronomia i Astrofísica, especialista en astrofotografia i químic. Professionalment, es dedica a la gestió del canvi i als recursos humans i compto amb formació empresarial a l'IESE i a la Wharton Business School de la Universitat de Pennsilvània.

A més, col·labora habitualment amb universitats, entitats i organitzacions i també mitjans de comunicació. És membre de l'Agrupació Astronòmica de Barcelona (ASTER) i de l'Associació Astronòmica de Sant Cugat-Valldoreix (AASCV).

Portada del llibre.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem