contingut promocionat
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

L'espectacular acte amb què es clourà el centenari de l'arribada del tren

Amb aquest espectacle FGC acomiadarà la commemoració del centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat

Un mapping a la façana de l'estació de Sant Cugat, juntament amb la dansa de l'Esbart Sant Cugat i la música en directe composta per Marçal Ramon. Aquest serà l'espectacle amb el que FGC acomiadarà la commemoració del centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat. Organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat, la clausura que es representarà al carrer es podrà veure en dues ocasions a la plaça de Lluís Millet.


L'espectacle, que s'emmarca dins dels actes de la Festa Major, es farà el 30 de juny i l'1 de juliol, a les 22 hores. La proposta de gran espectacularitat arrencarà amb una cercavila que tindrà el seu tret de sortida a la plaça del Doctor Galtés i portarà el públic fins a la plaça de Lluís Millet.

"Peus junts", un espetacle del Cos de Dansa de l'Esbart Sant Cugat. Foto: Lali Álvarez

La Companyia Imaginària d'Arrel interpretarà en directe la música de l'espectacle, obra del compositor Marçal Ramon, qui, en la presentació d'aquest acte de clausura, va voler posar de relleu la "complexitat" de la producció, ja que: "la inspiració va venir d'imaginar-nos situacions, escenes o emocions que hem tingut o es poden arribar a tenir en un tren. A més, del fet de ser un centenari, que m'ha fet pensar en la música de fa 100 anys i adaptar-la per, a escala musical, poder recrear aquell moment, fins a arribar a ara".


Una música que interpretaran en directe 8 músics acompanyant els 16 ballarins de l'Esbart Sant Cugat, que ballaran la coreografia creada per la directora del Cos de Dansa, Laia Martínez, amb un treball conjunt intens per transmetre el moviment del mapping.


Per la seva banda, el mapping, creat per Toni Mira es basarà amb un mapping creat a partir de les danses. Segons el mateix Mira: "he gravat les coreografies de la Laia, i es projectaran, amb arranjaments, a sobre la façana de l'estació", ha detallat, per acompanyar la proposta artística.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem