L'Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels debuta al Teatre Nacional

La banda, amb seu a Sant Cugat, oferia el concert 'Essències' 20 anys després de l'última actuació de la soprano, que es va fer a la mateixa sala

La recentment creada Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels, amb seu a Sant Cugat, debutava el dissabte, 21 de gener, al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) amb el concert Essències. Una proposta per commemorar el 10è aniversari de la Fundació que porta el nom de la soprano. L'actuació es feia vint anys després del seu últim concert al TNC, que va tenir lloc a la mateixa sala on va cantar per última vegada.

La presentació oficial de l'Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels (OSVA) es feia sota la batuta del director Pedro Pardo i comptava amb la col·laboració de la soprano Ofelia Sala, deixebla de l'homenatjada. L'OSVA neix amb la voluntat d'oferir les grans produccions clàssiques en formats innovadors.

En el concert de dissabte es recuperaven els Chants d'Auvergne de Joseph Cantelouble, una versió orquestral inèdita de les 'Canciones amatorias' d'Enric Granados i l'estrena absoluta de l'obra per a orquestra Essència, composta pel mestre Pedro Pardo per commemorar el desè aniversari de la creació de la Fundació Victòria dels Àngels.

L'Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels pretén acostar al públic el repertori per a veu, cor i orquestra amb formats originals que facin del concert una experiència sensorial i auditiva.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem