La JSC veu amb bons ulls la nova sala polivalent

Els joves socialistes confien que sigui "la primera passa per tal de crear nous espais culturals pel jovent de Sant Cugat"

La Joventut Socialista de Sant Cugat del Vallès veu en bons ulls la creació de nous espais per al jovent de la ciutat, com són la sala polivalent i els dos bucs d'assaig del Casal Torreblanca.

Pel que fa a la sala polivalent, que s'ubicarà a l'actual Cinesa, els joves socialistes tenen dubtes sobre la gestió de l'espai, com apunten en un comunicat, i esperen que totes les entitats tinguin el mateix accés a l'espai. Igualment, esperen que "no sigui un espai restringit de les entitats sinó a tot el jovent, estigui associat o no".

En el mateix sentit, no volen que "la gestió de l'espai es faci mitjançant una subcontractació", considerant que s'ha de gestionar des del Servei de Cultura de l'Ajuntament.

D'altra banda, esperen que "no sigui l'única acció en matèria de Joventut per part de l'Ajuntament", esperant que la sala polivalent sigui "la primera passa per tal de crear nous espais culturals pel jovent de Sant Cugat".

Igualment, confien que amb la reconstruïda La Unió Santcugatenca "es tinguin presents les necessitats juvenils com un espai públic més per a la realització de les activitats".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem