La Mostra de Titelles abaixa el teló amb èxit de públic

El model es consolida a Sant Cugat després de tres anys

La 3a Mostra de Titelles a Sant Cugat del Vallès ha finalitzat aquest diumenge, 11 de novembre, amb un balanç molt positiu tant per part de l'organització, com per part de l'Ajuntament de la ciutat. Una Mostra, organitzada per l'Associació Can Ninot, Cia. Tian Cusidó, amb la col·laboració de Cal Temerari i l'Ateneu Santcugatenc, així com de l'Ajuntament, que arrencava el divendres, 9 de novembre, i que ha ofert deu espectacles arreu de la ciutat.

Per Cristian Cusidó, impulsor de la Mostra, el balanç és "molt positiu", tenint en compte que s'han exhaurit les localitats per a tots els espectacles, i "hi ha hagut una afluència de públic molt alta, a més del temps que ens ha acompanyat, i els artistes han quedat molt contents i el públic també", ha subratllat. Tot plegat, amb un model que es considera consolidat a la ciutat "després de tres anys d'èxit, i del fet que la ciutadania ja ho espera", ha apuntat.

Per Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugat, aquest és un projecte consolidat, subratllant que "molts nens i nenes, moltes famílies, han decidit participar d'una activitat que és tradició", mostrant-se "molt contenta que a Sant Cugat puguem mantenir aquesta mostra de titelles". En aquest sentit, ha volgut felicitar l'impulsor de la Mostra, "per l'esforç i pel retorn que està tenint per la nostra ciutat".

Mireu les imatges de la 3a Mostra de Titelles a Sant Cugat.

3a Mostra de Titelles a Sant Cugat. Foto: Paula Galván

No us perdeu les imatges del cap de setmana a Sant Cugat.

 Ballada de Country a la Festa de la Tardor. FOTO: Paula Galván

 
Comentaris

Destaquem