La nova edició de Món Sant Cugat tracta les entitats culturals locals

A l'acte actuaran els Germans Claret que interpretaran diverses peces de Beethoven, Ravel i Kodály

El Teatre-Auditori acollirà el pròxim dimecres, 27 de juny, la presentació número 5 d'El Món Sant Cugat, que patrocina la Diputació de Barcelona. La revista se centra, en aquesta edició, a les entitats culturals de Sant Cugat. Per aquest motiu la portada d'aquest número surten representants d'algunes de les entitats culturals locals. A banda, els altres dos reportatges estan dedicats als 25 anys del Teatre-Auditori de Sant Cugat i al fet que enguany Sant Cugat és Ciutat Europea de l'Esport


A més, els germans Claret, format pel duet d'en Lluís (violoncel·lista) i el Gerard (violinista), són els protagonistes de l'entrevista en profunditat d'aquest número el Món Sant Cugat.

Lluís i Gerard Claret, convidats per la revista Món Sant Cugat, protagonitzaran un concert el 27 de juny al Teatre-Auditori FOTO: Artur Ribera

L'acte, obert a tothom, començarà a les 19.30 h, comptarà amb un concert dels músics Germans Claret, que coincideix amb el 50è aniversari de la seva trajectòria professional i que interpretaran obres de BeethovenRavel i Kodály. La presentació estarà presidida per l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, i hi estan convidats tots els santcugatencs i santcugatenques i, especialment, els representants de les diferents entitats culturals de Sant Cugat.

Rossetons del Monestir de la pastisseria Sàbat

L'acte s'amenitzarà amb una copa de cava i rosetons. El Món Sant Cugat es podrà adquirir al preu de 8€, mentre que pels subscriptors tenen un preu anual de 15€. 

Quatre números amb continguts divulgatius

El Mon Sant Cugat, és el monografic col·lecionable del TOT Sant Cugat. Amb dues edicions a l'any, al juny i al gener, la revista està dissenyada amb un format atractiu i de qualitat, dirigida a un públic que vol descobrir, aprofundir i entendre la realitat més propera. Amb continguts divulgatius sobre l’actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc. Fins ara s'han editat tres números que es poden adquirir al web del Món Sant Cugat

Mon Sant Cugat 4: El centenari de l’arribada del tren

L’arribada del ferrocarril va suposar un canvi en l’estil de vida a la ciutat. L'edició inclou una entrevista a l’exnedadora santcugatenca i medallista olímpica Gemma Mengual. També inclou dos reportatges més d’actualitat sobre la mobilitat i l’habitatge de Sant Cugat.

Número 3. La vinya a Sant Cugat

Durant segles la vinya va ser la principal activitat econòmica que va donar forma a la ciutat que avui coneixem. Entrevista a Àlex Corretja, extenista i santcugatencs. 100 anys del Club de Golf, El Júnir FC, El Sant Cugat FC, La Unió i La Lira.

Número 2. Anuari 2016

Amb el més destacat de l’any. Entrevista a Empar Moliner. Personatges: Àngela Balcells, José A.Morán, Lluís Ribas, Albert Salarich.

Número 1. Viatge als orígens

Fem un passeig per la història de Sant Cugat des dels primers pobladors fins que el Monestir perd el poder i s’estableix la societat moderna. altres continguts: Entrevista a Francesc Orella, personatges com Gerald Fannon. Gemma Puig, Jaume Pahissa i Blanca Moreno. Descobreix Can Ganxet, el Paga-li, Joan, els Cals, els renoms..

 
Comentaris

Destaquem