La plaça d'en Coll acollirà una lectura de textos de Marta Pessarrodona

La cita, organitzada per Canals Galeria d'Art, serà el dia de Sant Jordi

La plaça d'en Coll de Sant Cugat del Vallès acollirà el dia de Sant Jordi una lectura popular de textos i poemes de Marta Pessarrodona, amb motiu del reconeixement amb el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes.

 

Més info: Marta Pessarrodona: "Catalunya ha de buscar el suport de la cultura, la cultura fa país"

Una cita literària, organitzada per Canals Galeria d'Art, que se celebrarà a partir de les 19 hores del dimarts, 23 d'abril, i que esdevé un homenatge a la poetessa Marta Pessarrodona, qui viu a la ciutat. Seran diferents persones de l'àmbit artístic, social, empresarial, polític i públic les encarregades de llegir els textos i poemes de l'autora local. Cal destacar que l'acte serà conduït per l'actriu santcugatenca Sònia Guimerà, qui interpretarà, conjuntament amb Joan S. Alòs del grup Galeria de Poetes, diferents poemes de Marta Pessarrodona.

Una activitat que ja s'havia celebrat en edicions anteriors, homenatjant Ramon Llull, Salvador Espriu, Gabriel Ferrater o Miguel de Cervantes. Una activitat que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat i el suport d'Òmnium Cultural i Xarxa del Barri del Monestir.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?