La Porta dels Somnis tanca la seva història amb un disc recopilatori

El grup santcugatenc ha tret al mercat un recull de les cançons més representatives de la seva trajectòria

Essencial és el nom del disc de comiat de La Porta dels Somnis. Un disc que recull 18 temes i que suposa el punt final a la trajectòria del grup santcugatenc integrat per Virgínia Martínez i Oriol i Jaume Saltor.

"Després de tots aquests anys en actiu, en deixar d'existir el grup, ens va quedar pendent fer un recull", explica Oriol Saltor, guitarrista de la formació. "Vam fer la tria de les cançons que creiem que més ens representen, i una novetat", afegeix.

El disc "és un tancament de què hem fet; ens feia il·lusió, i és un tancament maco", descriu Saltor. Amb tot, no hi haurà concert de presentació del disc. "El grup no està en actiu, i és un tancament", clou.

Portada del disc 'Essencial'

Essencial inclou temes com "Plou", "Aire Lliure", "Daltabaix" o "L'enèsima cançó d'amor". Pel que fa a la novetat, es tracta del tema "Tornarem" de Lax'N'Busto que el grup va interpretar durant La Marató de TV3 de l'any 2012 al costat de Salva Racero i L'Orfeó Català.

"Vam enregistrar el tema amb Miguel Bosé per al Disc de La Marató, però com no podia venir el dia del programa, vam fer una versió amb Salva, de Lax'N'Busto i L'Orfeó Català que no va quedar enregistrada, i ara l'hem pogut incloure en aquest disc", detalla Saltor. "Ha quedat molt bonic, i creiem que als nostres seguidors els agradarà aquesta novetat", afegeix.

Pel que fa al disc, està disponible a totes les plataformes digitals des de l'1 d'abril, i en format físic des del dia 10. "Havíem pensat fer-lo sols en format digital, però vam consultar als nostres seguidors per Facebook i tots el volien en físic, i vam decidir fer-ho", explica Saltor.

Un disc del qual se'n sortejaran 10 a la web del TOT Sant Cugat. Més endavant, més informació sobre com aconseguir-lo.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem