La Ruta dels Tres Monestirs se celebra el 22 de març

L'itinerari, de 53 quilòmetres de distància, uneix els monestirs de Sant Cugat, Sant Llorenç del Munt i Montserrat

La Ruta dels Tres Monestirs, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat junt amb altres entitats excursionistes del Vallès, arriba aquest any a la seva catorzena edició. L'activitat, que té caràcter bianual, se celebrarà enguany el diumenge 22 de març, i les inscripcions es poden formalitzar fins al 16 de març.

La ruta uneix els monestirs de Sant Cugat, Sant Llorenç del Munt i Montserrat, i la distància del trajecte és de 52 quilòmetres, amb 2.000 metres de desnivell positiu i 1.300 de negatiu. La Ruta sortirà del recinte del monestir de Sant Cugat entre les 5 i les 6.30 hores.

L'arribada està prevista entre les 13 i les 19.30 hores, i durant el trajecte s'establiran set punts de control, a més del Control de Sortida a Sant Cugat. Els punts de control estan a Can Barata, Matadepera, La Mola, L’Obac, Vacarisses, Monistrol i Montserrat.

Inscripcions
Des del 22 de febrer, i fins al 16 de març, es poden formalitzar les inscripcions mitjançant la pàgina web de l'activitat o bé a les entitats organitzadores. El mateix dia de la Ruta no s'admeten inscripcions. L’organització tancarà la inscripció en cas d’arribar als 800 inscrits.

El preu de la inscripció, que és de 17 euros per als no federats i de 14 euros pels federats, i inclou també una assegurança d’un dia. En el moment de formalitzar la inscripció, els participants que desitgin tornar amb l’autocar de l’organització hauran de treure el corresponent tiquet de “tornada”, el qual serà lliurat a un responsable del control d’arribada. El preu del tiquet de tornada/autocar és de 9 euros.

Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització dels responsables legals. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un major d’edat.

L'activitat l'organitzen el Club Muntanyenc de Sant Cugat del Vallès, la Unió Excursionista de Sabadell, el Centre Excursionista de Terrassa, el Centre Excursionista de Mura, el Centre Excursionista de Castellar del Vallès, la Secció Excursionista del Club Natació Terrassa i Excursionistes.cat de Terrassa. A més, compta amb la col·laboració del Club Muntanyenc de Terrassa i el Tarraco Club Esportiu Muntanyenc.

 
Comentaris

Destaquem