La Sala Rusiñol acull l'obra de Joan Capella

La mostra s'inaugura el divendres 14 de desembre i es podrà visitar fins al 9 de gener

La modernitat propera és l'exposició d'aquest Nadal a la Sala Rusiñol de Sant Cugat. Un exposició que ens presenta l'obra de Joan Capella (1927-2005), un reconegut pintor de Montcada i Reixac, i que s'inaugura aquest divendres, 14 de desembre, a les 19.30 hores.

En total, es poden veure més d'una trentena de quadres, realitzats en diferents tècniques, com oli sobre tela, oli sobre paper i fusta, i gouache sobre paper, i de diferents dimensions, des dels 40x30cm fins als 73x92cm. Les obres pertanyen a diferents etapes de l'artista, podent veure així des Cinc arbres, del 1984, passant per Nu, del 1994, fins a El sopar, del 2005.

L'artista
Joan Capella Arenas, Montcada i Reixac 1927-2005, va iniciar els seus estudis a La Llotja a la dècada dels quaranta. Va viatjar per primer cop a París al 1945, on hi va estar en diferents ocasions, fet que va influenciar decisivament el perfil del seu llenguatge, proper al cubisme sintètic sense oblidar la figuració lírica de les natures mortes. La seva obra es caracteritza per una sòlida estructuració compositiva que es dissol en un espai subjectiu intensament poètic.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem