La trajectòria de Sol Picó, a l'escenari

'One-Hit Wonders' és la proposta de la coreògrafa i ballarina per aquest dissabte al Teatre-Auditori

Sant Cugat acull aquest dissabte l'espectacle de dansa One-Hit Wonders. La nova proposta de la ballarina i coreògrafa Sol Picó en la que repassa els seus vint anys dalt dels escenaris. Un espectacle en què repassa els moments àlgids de la seva carrera amb un recull de les seves millors coreografies.

L'espectacle puja a l'escenari del Teatre-Auditori de Sant Cugat aquest dissabte, a les 21 hores, i la proposta té una durada d'una hora. Ja es poden adquirir les entrades, i en acabar hi haurà un Parlem de... One-Hit Wonders a la platea.

Sinopsi
Pugem a l’avió de Sol Picó pilotat pel seu alter ego. La ballarina i coreògrafa fa un exercici de sinceritat tot revelant la seva vulnerabilitat a la resta dels viatgers (el públic) en exposar la por intrínseca que sempre l’ha acompanyat al llarg del seu recorregut artístic. És una mirada panoràmica sobre d'esdevenir d’una carrera artística “en puntes”: el que es deixa, el que s’adquireix i el que perdura.

One-Hit Wonders és un solo construït amb peces emblemàtiques de les obres més representatives de la seva trajectòria, com Memòries d’una puça (2012), El llac de les mosques (2009), Paella Mixta (2004), Bésame el cactus (2000) i D.V.A. (Dudoso Valor Artístico, 1999).

 
Comentaris

Destaquem