Les JERC i ERC-MES insisteixen en la gestió compartida de la Sala Polivalent

Reivindiquen que la gestió del nou equipament ha de ser entre l'Ajuntament, el teixit associatiu i les bandes musicals locals

Les JERC i ERC-MES de Sant Cugat del Vallès celebren l'anunci d'adequar el pis superior dels cinemes Cinesa Sant Cugat com a Sala Polivalent, tal com avançava el TOT Sant Cugat, però recorden que "no és la primera que s'anuncia un projecte que després no es correspon amb la realitat, tal com va passar amb la sala Hoboken". És per això que anuncien que estaran "ben a sobre del govern per tal que compleixi els compromisos adquirits".

En aquest sentit, demanen el "compromís públic i inequívoc" que el nou equipament serà gestionat entre l'Ajuntament, el teixit associatiu i les bandes musicals locals, reclamant que s'iniciï una ronda de contactes amb tots els agents implicats en el projecte. També recorden la necessitat d'incorporar-hi bucs d'assaig insonoritzats.

En un comunicat, la formació política recorda que la Sala Polivalent és "una reivindicació històrica del jovent de la ciutat i incomplerta durant més de 12 anys pels successius governs de Convergència", afegint que aquesta "hauria d'haver estat enllestida a finals del 2017, segons el pacte d'estabilitat pressupostària que van signar PDeCAT i ERC-MES i que posteriorment la primera força va trencar unilateralment".

Pel que fa a la ubicació, ERC-MES veu "amb bons ulls" el nou emplaçament, malgrat no ser el previst inicialment, els terrenys de la part posterior del Teatre-Auditori, subratllant "l'aposta que es duria a terme per la municipalització de l'edifici del cinema". Amb tot, apunten que ara "caldria definir quin ús se li donen a aquests terrenys, i com emmarcar-ho dins del Pla d'Equipaments".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem