Maria Xinxó presentarà el seu llibre 'Jo també porto el llaç groc' a Sant Cugat

El llibre, amb pròleg de Pep Guardiola, recull el testimoni i retrat de cent catalans

La periodista Maria Xinxó justifica, a partir de 100 retrats, persona a persona, els motius pels quals es porta el llaç. Segons l’autora del llibre Jo també porto el llaç groc, la publicació és un crit a la llibertat, a la justícia, a l’orgull de ser i de sentir, a la lluita pels drets més fonamentals”. 

L’entrenador de futbol i autor del pròleg del llibre Pep Guardiola diu que “porto el llaç groc ben a prop del cor perquè tots guardem aquesta llum, i els nostres ulls seran llampecs per als teus vespres».

 

Logo Amat 70anys

 

 

 

La presentació del llibre de Maria Xinxó serà el dissabte 20 d’octubre a les 12 del migdia al cafè MUT, a l’Avinguda Pla del Vinyet, 81-85. L’autora estarà acompanyada d’alguns testimonis del llibre. Després hi haurà un vermut musical per al públic assistent. L’acte, obert a tothom, està organitzat pel TOT Sant Cugat i l’Assemblea per a la Defensa d’Institucions Catalanes, la col·laboració de MUT i el patrocini d’AMAT.

Maria Xinxó actualment treballa al programa de ràdio Islàndia, de RAC1, amb Albert Om. La periodista ha estat columnista d’opinió els darrers anys del TOT Sant Cugat i col·labora amb algunes entitats de la nostra ciutat presentant esdeveniments públics.

 
Comentaris

Destaquem