Miguel Peidró porta fins la Sala Rusiñol la seva obra impressionista

Una trentena de obres conformen l'exposició 'La força del color', que es podrà visitar fins el 26 de setembre

Un parell d'obres de Peidró. FOTO: A. Bernal Un parell d'obres de Peidró. FOTO: A. Bernal
La Sala Rusiñol ha inaugurat aquest divendres la seva primera mostra de la temporada amb La força del color de Miquel Peidró. Una trentena de peces formen aquesta exposició, que es podrà visitar fins el pròxim 26 de setembre. L'obra catalogada pel mateix Peidró com a "impressionista i naturalista" es basa en una sèrie d'imatges paisatgístiques que destaquen per la seva puresa i que s'han inspirat en un seguit de paratges de Viella, el Pirineu navarrès i els Picos d'Europa.

En els quadres és pot observar el canvi estacional que experimenten els boscos al llarg de l'any amb la idea de "transmetre sensacions" i "captar el moment viscut". Aquesta és la primera mostra que realitza el pintor a Sant Cugat i en la que ha intentat, segons les seves mateixes paraules, transmetre "el meu amor per la natura" al públic santcugatenc". L'autor valencià ha recalcat que en la seva tasca: "busco emfatitzar la llum i cerco el color".

Peidró marxarà durant els pròxims dies a Japó, país que ha visitat en una quinzena d'ocasions i on les seves obres causen furor i després estarà a Pamplona. El crític de la galeria, Josep Maria Cadena ha indicat que la vivesa dels quadres de Peidró fan que "la natura es vulgui assemblar a l'art".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem