Mira si ets un dels guanyadors de les entrades per veure 'El Fantasma de Canterville'!

Divertida, emotiva i sofisticada comèdia de Joan Yago protagonitzada per Joan Pera

Ja sabem el nom dels guanyadors de les dues entrades per veure al Teatre-Auditori, l'espectacle 'El fantasma de Canterville'. Els afortunats són la Nuria Lavandeira Martinez i en Jose Mendez Sanchez. Enhorabona!

Lord Canterville convida l’empresari nord-americà Hiram S. Otis i la seva família a passar el cap de setmana al seu antic castell prop d’Ascot, Anglaterra. Lord Canterville, propietari del castell, adverteix els nous habitants que el fantasma de Sir Simon de Canterville, avantpassat familiar, vaga per la casa d’ençà que va assassinar la seva esposa, Lady Eleonore. Però els nous inquilins, el senyor Otis, la seva esposa Martha i la seva filla Virginia, no fan cas de l’advertència i, fins i tot, es burlen del fantasma que, a fi de mantenir intactes la seva reputació i el seu honor, farà tot el possible per atemorir-los.

Aquesta adaptació al català del clàssic de Wilde és un diàleg còmic ple d’ironia i de crítica a la societat de l’època. L’obra segueix una estructura similar a la de tres de les grans comèdies de l’autor: El ventall de Lady Windermere, Un marit ideal i La importància de ser Frank.

 
Comentaris

Destaquem