Música i diversió per els més menuts el primer dia de Petits Camaleons

El primer dia de festival, amb més ocuapció que altres anys

El Pot Petit, Ramon Mirabet, l'Hora de Joglar, el Petit de Cal Eril, Jarabe de Palo o Matthew Mcdaid, entre altres han fet gaudir els més petits de casa en el primer matí de Petits Camaleons, aquest dissabte, 6 d'octubre. Amb les entrades prèmium exhaurides i amb més ocupació que altres anys, el festival dirigit als petits de casa arriba a la seva setena edició essent un referent com a festival musical per a infants.

Mireu les millors fotografies

 

Sorteig del TOT 

Com cada any, el TOT Sant Cugat instal·la una parada al festival infantil Petits Camaleons que se celebra aquest cap de setmana del 6 i 7 d'octubre al Teatre-Auditori i el seu entorn. Per premiar la fidelitat dels santcugatencs amb el TOT, les persones que s'apropin a la carpa podran participar en el sorteig d'un tren de fusta de joguina cortesia d'Eurekakids i 4 invitacions pel festival Petits Camaleons del 2019 atorgats pel Teatre-Auditori.


Si no pots apropar-te durant el festival a la parada o bé vols inscriure't ja al sorteig, només has d'omplir el formulari. El sorteig es farà el diumenge, 7 d'octubre a les 19.30h. 

 
Comentaris

Destaquem