La poesia envaeix el Teatre-Auditori amb la veu de Roger Mas

El concert s'ha emmarcat en la celebració del Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat
La poesia envaeix el Teatre-Auditori amb la veu de Roger Mas
El concert s'ha emmarcat en la celebració del Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat

El cantautor solsoní Roger Mas ha posat la nota poètica al Teatre-Auditori de Sant Cugat aquest dimecres, 11 d'octubre. Ho ha fet amb un concert ple de versos, sensibilitat i senzillesa, celebrat a la Sala Escenari de la santcugatenca, emmarcat en els actes de celebració del Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat, que arrenca oficialment el diumenge, 15 d'octubre.

 

FOTO: Artur Ribera

 

Mas ha ofert un repertori de temes propis alternats amb poemes cantats, i també recitats, d'autors com Jacint Verdaguer, Goethe o Torquato Tasso, entre altres. D'aquesta manera ha fet vibrar la sala amb un viatge poètic carregat d'emoció.

 

Cançons plenes de sentiment que han deixat el públic immòbil a les seves butaques. Ho ha fet cantant el primer dels Set poemes d'aniversari de Miquel Martí i Pol, Voleu que vos la cante?Lo compte Arnau, de Verdaguer.

 

​FOTO: Artur Ribera

 

Uns temes que, com ha anunciat, s'inclouran al seu pròxim treball d'estudi, que s'enregistra d'aquí a tres setmanes, amb poemes musicats. I tampoc hi han faltat els seus temes propis, entre ells, un aclamat El dolor de la bellesa, del seu darrer treball.

 

​FOTO: Artur Ribera

 

Tot plegat en un concert en què Mas ha estat acompanyat per Arcadi Marcet, contrabaix, i Xavier Guitó, piano. Tres bis després, i amb àmplia ovació del públic, el concert ha finalitzat després de dues hores amb el regust amable a la boca d'haver gaudit de la poesia en el seu vessant més dolç.Comentaris