Oberta la convocatòria de la 2a Beca de Fotografia Joan Cabanas-Alibau

Els projectes es poden presentar fins al 15 de desembre a la Casa de Cultura de Sant Cugat

L'Associació Fotogràfica de Sant Cugat del Vallès – QgatFoto ha convocat la segona edició de la Beca Joan Cabanas-Alibau de Fotografia corresponent al 2016. La beca, dotada amb 2.000 euros, té com a objectiu descobrir, reconèixer i promoure creadors que utilitzen la fotografia com a mitjà expressiu.

Els projectes es poden presentar personalment, o per correu postal, a la seu de QgatFoto, a la Casa de Cultura de Sant Cugat, fins al 15 de desembre. La convocatòria s'adreça a fotògrafs o col·lectius de fotògrafs, la temàtica és lliure, i poden tenir qualsevol extensió, format i tècnica fotogràfica.

El jurat de la beca estarà format per professionals del món de la fotografia, imatge o de l'art en general de reconegut prestigi. El jurat seleccionarà 5 projectes finalistes, un dels quals rebrà la beca, dotada amb 2.000 euros, perquè el seu autor produeixi el projecte, que serà exposat de forma individual. També hi haurà dues mencions d'honor.

El veredicte es farà públic al 12 de gener de 2017, a l'acte d'inauguració de l'exposició d'Andrei Farcasanu, guanyador de l'edició anterior, a la Casa Museu - Cal Gerrer.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem