Oriol Saltor serà l'assessor de l'Oficina Musical de Sant Cugat

La Pua es presenta oficialment el diumenge, 21 de juny, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Música

El músic santcugatenc Oriol Saltor serà el nou assessor de La Pua, l'Oficina Musical de Sant Cugat. Una oficina municipal, ubicada al Casal TorreBlanca, que es presenta en societat el diumenge 21 de juny. Ho fa coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Música, amb una jornada que comptara amb música en directe i un dinar popular.

L'objectiu de l'Oficina Musical és “donar cabuda a totes les qüestions relacionades amb la música a Sant Cugat, atenent les necessitats que tenen els músics de la ciutat”, explica Saltor, qui afegeix que “s'adreça tant a músics professionals com aficionats que tinguin dubtes sobre qualsevol aspecte musical, des de titulacions musicals, fins a temes legals com drets d'autor o permisos”.

A més, des de l'oficina es farà la programació musical local, la dels equipament de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents, cursos relacionats amb la música, a més d'incloure llocs d'assaig equipats.

Saltor serà l'encarregat de l'àrea d'assessorament. “És un projecte atractiu, i està molt bé que Sant Cugat incorpori aquest espai”, destaca. I és que, com afegeix, “les relacions entre músics i Ajuntament sempre han estat una mica tenses, i aquest espai pretén ser un nexe d'unió”.

Un projecte que “em fa molta il·lusió, i que em motiva, perquè és una cosa que no he fet mai, però sempre m'he dedicat al món de la música”, afegeix Saltor, qui reconeix que “quan jo començava, m'hagués agradat disposar d'aquesta oportunitat”.

El departament d'assessorament entrarà en funcionament al mes de setembre, i estarà obert al públic els dimecres de 17 a 20 hores.

L'Oficina Musical està al Casal TorreBlanca. FOTO: Lali Puig
Més informació
 
Comentaris

Destaquem