Sant Cugat celebra el Dia i Nit dels Museus

La commemoració se centra enguany en el Celler Modernista

El Celler Modernista s'omplirà d'activitats. FOTO: Lali Puig
Sant Cugat celebra el Dia i Nit dels Museus
La commemoració se centra enguany en el Celler Modernista

El Celler Modernista s'omplirà d'activitats. FOTO: Lali Puig

El pròxim 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus. Una cita anual des del 1977 que té com a objectiu conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en el desenvolupament de les societats.

 

Un any més, Sant Cugat se suma a la commemoració amb diferents activitats, enguany centrades al voltant del Celler Modernista, el dissabte, dia 19. D'aquesta manera, es proposa descobrir un dels elements arquitectònics més especials de la ciutat d'una manera diferent.

 

D'11 a 14 hores s'ha programat l'activitat Jocs al Celler, per a tota la família. Mentre, a les 11 hores, es proposa també El vi dibuixa, per crear, amb elements del vi i la terra, un gran dibuix.

 

Ja a les 12 hores es farà una visita comentada al Celler cooperatiu. I les activitats seguiran a la tarda, a les 17 hores, amb un itinerari guiat per fer un viatge en el temps i descobrir El Sant Cugat del vi. A les 18 hores, la proposta torna a girar al voltant dels jocs, amb Jocs de taula ambientats en el món agrícola, pensat per als més joves.

 

El fi de festa el posarà la música amb el concert de Corrandes són Corrandes, que oferiran músiques tradicionals per "cantar la poesia del moment, el gust d'un record i l'alegria d'una cultura vinícola que uneix les persones", acompanyat per un tast de vi de les vinyes de Can Coll.

 

D'altra banda, el mateix dissabte, el Celler Modernista i Museu del Monestir estaran oberts fins a la mitjanit.Comentaris