Paula Jornet recull el Premi de la Crítica a millor música original

La santcugatenca va posar la música al muntatge 'La importància de ser Frank'

L'actriu i música santcugatenca Paula Jornet ha estat distingida amb el Premi de la Crítica de les Arts Escèniques a Millor Música Original per la seva proposta a l'obra La importància de ser Frank. Un reconeixement que se li lliurava durant la gala dels XXI Premis de la Crítica celebrada aquest dilluns, 25 de març, al Teatre Poliorama.

La santcugatenca també optava al premi a actriu revelació, que finalment recollia Albert Salazar per A.KA. (Also Known As). La també santcugatenca Laura Conejero, que estava nominada en la categoria a millor actriu de repartiment, es quedava sense guardó.

La gala dels guardons que atorga l'Associació per a la Promoció de les Arts Escèniques Recomana donava el tret de sortida a les activitats per commemorar el Dia Mundial del Teatre, que se celebra el 27 de març. I ho feia amb un marcat caràcter reivindicatiu. D'aquesta manera, a l'inici de la gala al Teatre Poliorama es projectava un llaç groc a l'escenari i els presentadors, Toni Puntí i Anna Pérez Pagès, feien referència a la situació d'excepcionalitat en la qual s'han celebrat els premis.

 
Comentaris

Destaquem